Fins a una altra

Mireia i Rosa Grau Puncernau, de Barcelona, seguiran donant informació de primera mà.

Estic molt il·lusionada de saber que tindrem una font d’informació de qualitat i confiança a través de la qual, podrem continuar sabent què està passant ara mateix a Grècia amb moltes de les famílies que fugen de la guerra i que volen entrar a Europa.

La Mireia i la Rosa n’informaran a través de “Dels Ulls Enllà” durant la seva estada d’aquest mes d’Agost.

https://delsullsenlla.wordpress.com

De la mateixa manera, voldria esmentar “Latidos” que és el nom del treball d’art performatiu que vam portar a escena el passat 17 de Juliol a La Floresta Pearson, Barcelona. La peça se centrà en diversos punts de vista respecte a la situació dels Refugiats a Grècia, i fou interpretada per Jesús Borra ArtoHoracio GanemUrko AlcaideLounes BoudjemaMati MoonTito MusicMaarten Steurs i Zoé Galinsoga. Tots agrupats en el Colectiu La Mueca Cóncava.

Després de la presentació vàrem recaptar fons per a les persones refugiades. Aquests diners viatjaran demà en mans de les germanes Grau Puncernau, que treballen a l’organització Stop Mare Mortum, i elles en seran les encarregades de decidir en què s’invertiran. La Mireia i la Rosa Grau Puncernau són dones amb una molt bella sensibilitat i n’estic segura que ens la transmetran a través de les seves paraules.

Aprofitant aquest gest de confiança, i tot i que sempre ens agrada partir-ne com a base, jo vull expressar i agrair la comprensió de moltes de les persones que heu fet donacions a través d’aquest Blog al llarg dels mesos d’estada sobre terreny.
Tenint en compte que moltes vegades és difícil i/o delicat, i que en algunes ocasions, alguna de vosaltres no heu rebut cap missatge justificant de la inversió. M’hauria agradat fer una tresoreria més precisa de la meva estada. Mirant-ho amb perspectiva extrec que val la pena justificar aquestes inversions més formalment. Personalment jo vull incorporar l’aprenentatge per a una propera vegada.

Reflexiono també sobre els diversos vessants que es podrien millorar d’aquest blog i de la gestió del projecte.

El més important és, per a mi, agrair l’interès i la solidaritat de moltes persones que han donat suport a la iniciativa de molt diverses maneres; Amb les traduccions d’articles, el contacte amb altres mitjans, les donacions de fons, el suport personal… és espectacular veure tota aquesta acció i sense vosaltres tot això no hagués estat possible.

En resum, la valoració és molt positiva. I la meva sensació és que sí que hi ha esperança en l’ésser humà. Mirant-l’ho des d’aquesta cara del políedre que anomenem realitat. Per aquesta raó us vull donar també les gràcies.

Continuo aprenent de tot el viscut i sempre reflexionant per a seguir creixent i millorant.

Moltíssimes gràcies a tots i totes, de part meva i de moltes persones més.

No deixem de seguir de prop les vides d’aquestes persones, i continuem donant força als seus desitjos, objectius i somnis.

Amb molt d’amor,

Fins aviat,

Zoé Galinsoga heartinhands.org

13177087_773060799498130_5224668097909891965_n
L’equip amb el qual he estat treballant a Grècia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *